Carte oaspeti

Aici poti lasa o parere, sugestie sau intrebare!

 

16 thoughts on “Carte oaspeti

  • Buna ziua ! Din pacate abia acum am vazut mesajul dvs., motiv pentru care imi cer scuze . Nu . Nu avem pensiune in comuna , pana la aceasta data. In localitatea Dumbravita de Codru a existat pana acum 3 – 4 ani , dar, la momentul actual nu este deschisa. In localitatea Codru se afla in constructie , in privat , o pensiune cu restaurant si un miniparc / rezervatie cu animale salbatice . Se apreciaza ca pe finalul anulului se va da in functiune.
   Va multumim pentru interes. Toate cele bune !!!
   Secretar comuna Soimi – Ana Natalia HUT

  • Buna ziua , domnitza Sandra ! Multumim pentru apreciere si cuvintele frumoase ! Aveti dreptate. Este un loc minunat , o asezare natural – geografica splendida ! Pacat ca deocamdata , infrastructura de turism local nu este organizata. Poate in viitorul cat mai apropiat vor exista persoane private care sa investeasca .
   Zi faina !
   Numai bine !
   secretar comuna Soimi – Ana Natalia HUT

 1. buna ziua, as dori sa cumpar teren in comuna si vreau sa stiu daca sunt oferte dvs le afisati pe pagina comunei sau trebuie sa merg la primarie sa intreb. Va rog sa imi raspundeti multumesc.

  • Buna ziua dle Gherman ! Sunt secretarul general al Comunei Șoimi și doresc sa va răspund la intrebarea dvs.
   Este adevarat ca nu am postat pe site-ul nostru ofertele de vânzare , deoarece , au fost foarte , foarte putine inregistrate la noi la primarie prin procedura Legii 17 / 2014. Intradevar, se vand terenuri in zona, dar, la mica *intelegere* sa zic. Fara acte legale, decat poate se incheie un document sub semnatura privata intre parti. Acestea nu ajung la noi.
   Dar , ceea ce s-a vandut pana acum , au fost situatiile in care au fost vandute case de locuit impreuna cu terenul din intravilan si extravilan aferent gospodariilor. Au fost cazuri in localitatile care au fost cooperativizate Soimi,Sânnicolau de Beiuș și Ursad. Aici au fost emise Titluri de proprietate pentru toate terenurile aferente localitatilor.Sunt putine cazuri care au fost finalizate prin intabularea terenurilor in baza titlurilor de prorprietate. In celelalte 5 localitati care nu au fost cooperativizate,sunt eliberate foarte putine titluri de proprietate ptr.terenuril Populatia nu prea manifesta interes.
   Daca mai aveti nelamuriri,nu ezitati sa ne scrieti si va raspund cu placere.
   Numai bine !

 2. Buna ziua,

  In weekend îl trecut am fost in zonă. Valea feghiului, zona minunata. Am observat ceva lucrări la izvorul situat in padure pe acest traseu. Sa înțeleg că pe viitor nu vom mai avea acces la apa respectivă?

  Mulțumesc!

  Cu stima,

  Dan Sorescu

  • Buna ziua dle Dan SORESCU !
   Sunt secretarul general al comunei Soimi , Ana – Natalia HUT si doresc sa va raspund intrebarii formulate de catre dvs.
   Va multumim pentru interesul acordat frumusetilor naturii din comuna noastra si implicit locului minunat din Valea Fieghiului.
   Primarul comunei Soimi va transmite sa fiti linistit , ca nu se va bloca accesul la izvorul despre care faceti vorbire.
   Se intentioneaza , ca in viitorul apropiat sa se execute lucrari care sa asigure apa aceasta buna si in drumul judetean DJ 709 , astfel ca si persoanele mai in varsta , si nu numai , sa poata avea acces la aceasta apa .
   Iar , la izvorul de pe Valea Fieghiului , se va asigura accesul direct la apa , dar printr-o amenajare mai corespunzatoare.
   Va dorim sa va bucurati cat mai mult de aerul curat si de zona minunata de acolo , sa petreceti cat mai multe clipe minunate in natura din comuna noastra.
   Numai bine !

 3. Suntem o familie care o mare parte a anului o petrecem in satul Urvis . Cu sinceritate și mare bucurie ținem să-i mulțumim D-lui primar Vaida , care prin realizările sale a contribuit la bunăstarea comunei și îi dorim succes și realizări și pe mai departe.
  Familia Lelescu Constantin .

 4. BUNA ZIUA !
  Primarul comunei Soimi,dl.Ioan Vaida, transmite familiei Lelescu Constantin cordiale salutari si multumiri pentru gandurile si urarile bune !
  Va asigura de faptul ca se va implica si in continuare in activitati si actiuni pentru ridicarea nivelului de trai a concetatenilor nostri.
  Multa sanatate , zile bune si frumoase !

  cu respect ,
  secretar general comuna Soimi
  Ana – Natalia HUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =