Carte oaspeti

Aici poti lasa o parere, sugestie sau intrebare!

 

10 thoughts on “Carte oaspeti

  • Buna ziua ! Din pacate abia acum am vazut mesajul dvs., motiv pentru care imi cer scuze . Nu . Nu avem pensiune in comuna , pana la aceasta data. In localitatea Dumbravita de Codru a existat pana acum 3 – 4 ani , dar, la momentul actual nu este deschisa. In localitatea Codru se afla in constructie , in privat , o pensiune cu restaurant si un miniparc / rezervatie cu animale salbatice . Se apreciaza ca pe finalul anulului se va da in functiune.
   Va multumim pentru interes. Toate cele bune !!!
   Secretar comuna Soimi – Ana Natalia HUT

  • Buna ziua , domnitza Sandra ! Multumim pentru apreciere si cuvintele frumoase ! Aveti dreptate. Este un loc minunat , o asezare natural – geografica splendida ! Pacat ca deocamdata , infrastructura de turism local nu este organizata. Poate in viitorul cat mai apropiat vor exista persoane private care sa investeasca .
   Zi faina !
   Numai bine !
   secretar comuna Soimi – Ana Natalia HUT

 1. buna ziua, as dori sa cumpar teren in comuna si vreau sa stiu daca sunt oferte dvs le afisati pe pagina comunei sau trebuie sa merg la primarie sa intreb. Va rog sa imi raspundeti multumesc.

  • Buna ziua dle Gherman ! Sunt secretarul general al Comunei Șoimi și doresc sa va răspund la intrebarea dvs.
   Este adevarat ca nu am postat pe site-ul nostru ofertele de vânzare , deoarece , au fost foarte , foarte putine inregistrate la noi la primarie prin procedura Legii 17 / 2014. Intradevar, se vand terenuri in zona, dar, la mica *intelegere* sa zic. Fara acte legale, decat poate se incheie un document sub semnatura privata intre parti. Acestea nu ajung la noi.
   Dar , ceea ce s-a vandut pana acum , au fost situatiile in care au fost vandute case de locuit impreuna cu terenul din intravilan si extravilan aferent gospodariilor. Au fost cazuri in localitatile care au fost cooperativizate Soimi,Sânnicolau de Beiuș și Ursad. Aici au fost emise Titluri de proprietate pentru toate terenurile aferente localitatilor.Sunt putine cazuri care au fost finalizate prin intabularea terenurilor in baza titlurilor de prorprietate. In celelalte 5 localitati care nu au fost cooperativizate,sunt eliberate foarte putine titluri de proprietate ptr.terenuril Populatia nu prea manifesta interes.
   Daca mai aveti nelamuriri,nu ezitati sa ne scrieti si va raspund cu placere.
   Numai bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =